Meniu
Your Cart

Supraveghere video

INSTALARE, PROIECTARE SI INTRETINERE SISTEME DE SECURITATE PERFORMANTE
PROTEJATI-VA CU SISTEME DE ALARMA INTELIGENTE
SISTEME DE ALARMA CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
INSTALARE VIDEO-INTERFOANE CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
MONTAJ AUTOMATIZARI PORTI BATANTE SAU CULISANTE
SUPRAVEGHERE VIDEO CU VIZUALIZARE DE LA DISTANTA DE PE TELEFONUL MOBIL
SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE IN CAZ DE INCENDIU
SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

Supraveghere video

 Familia sau afacerea dumneavoastra pot beneficia de un plus de siguranta avand instalate sisteme de monitorizare in locuinta dvs., in birourile, atelierul sau hala dumneavoastra de productie.

Televiziunea cu circuit închis reprezinta folosirea de camere video pentru transmitere semnal catre numar limitat de monitoare. Semnalul nu este transmis în mod deschis, nu este accesibil decat persoanei/persoanelor autorizate ce detin controlul asupra echipamentului. Supravegherea se face in zone cum ar fi: interioare de banci, cazinouri, institutii militare, aeroporturi, mall-uri, magazine, zone rezidentiale, parcari, statii carburanti, etc.

In instalațiile industriale, echipamentul poate fi folosit pentru a observa anumite operatiuni dintr-o cameră de comandă, dintr-un laborator, de exemplu, atunci când mediul nu este potrivit prezentei omului. Sistemele de supraveghere pot inregistra si stoca informatiile mai multe zile la rand, in functie de capacitatile de stocare dorite de client.

Sistemul de monitorizare este format din:

  • una sau mai multe camere;

  • un DVR -  dispozitiv ce preia semnalul de la camere si l reda catre monitor si in care se include un HDD pentru stocarea imaginilor. In functie de optiunea clientului, imaginile se pot vedea si live pe internet (cu un cont si parola protejate) sau de pe telefonul mobil al proprietarului;

  • accesorii de conectare

In concluzie, se pot monta camere de interior si camere de exterior cu diverse caracteristici: posibilitate de marire a imaginii filmate (zoom), cu rotire, cu protectie la intemperii sau diverse medii de lucru, cu infrarosu, termala, cu sunet, cu diverse rezolutii ale imaginii captate, etc. 

Nou: Va putem oferi solutii pentru depistarea febrei cu camere termale pentru scoli, gradinite, crese, aeroporturi, gari, unitati de servicii comunitare.

Pentru o oferta personalizata va rog sa nu ezitati sa ne contactati la telefon 0766621109 sau pe email comaltronic@yahoo.com

Soluțiile termale Hikvision pentru depistarea preliminară a febrei

 

 

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor. Politica de confidentialitate