Meniu
Your Cart

Detectie si Alarmare la Incendiu

INSTALARE, PROIECTARE SI INTRETINERE SISTEME DE SECURITATE PERFORMANTE
PROTEJATI-VA CU SISTEME DE ALARMA INTELIGENTE
SISTEME DE ALARMA CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
INSTALARE VIDEO-INTERFOANE CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
MONTAJ AUTOMATIZARI PORTI BATANTE SAU CULISANTE
SUPRAVEGHERE VIDEO CU VIZUALIZARE DE LA DISTANTA DE PE TELEFONUL MOBIL
SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE IN CAZ DE INCENDIU
SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

Detectie si alarmare la incendiu

Sistemele de avertizare și alarmare in caz de incendiu salveaza vieti si bunuri materiale prin asigurarea detectiei in faza incendiilor.

Apariția unui incendiu este un eveniment aleatoriu și neprevăzut. Din acest motiv avertizarea acestuia în timp util este necesară. Sistemele care detectează începutul unui incendiu folosesc senzori speciali de fum, temperatură sau flacără în funcție de risc. Activarea alarmei se poate face automat prin intermediul senzorilor de detecție sau manual prin intermediul unor butoane de avertizare manuală de incendiu.

Sistemul antiincendiu este proiectat sa ramana in functiune un anumit timp,  functie de tipul si importanta obiectivului, dupa declansarea incendiului. In tot acest timp centrala antiincendiu este responsabila de realizarea mai multor comenzi si monitorizari: comanda sistemul de evacuare a persoanelor in caz de incendiu, comanda sistemul de evacuare al fumului si a gazelor fierbinti, comanda sistemelor de stingere si limitare a incendiilor, etc.

Utilizarea acestor sisteme este vitală pentru asigurarea siguranței persoanelor din spațiile protejate și pentru reducerea la minim a pagubelor materiale.

Pentru detecția și semnalizarea incendiilor comercializăm si instalăm următoarele tipuri de sisteme:

  • Analogice adresabile sau convenționale;
  • Detecție pe bază de temperatură, căldură, optice, infraroșu sau aspirație și testare aer

Pentru o oferta personalizata va rog sa nu ezitati sa ne contactati la telefon 0766621109 sau pe email comaltronic@yahoo.com

 

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor. Politica de confidentialitate