Meniu
Your Cart

Control acces

INSTALARE, PROIECTARE SI INTRETINERE SISTEME DE SECURITATE PERFORMANTE
PROTEJATI-VA CU SISTEME DE ALARMA INTELIGENTE
SISTEME DE ALARMA CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
INSTALARE VIDEO-INTERFOANE CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
MONTAJ AUTOMATIZARI PORTI BATANTE SAU CULISANTE
SUPRAVEGHERE VIDEO CU VIZUALIZARE DE LA DISTANTA DE PE TELEFONUL MOBIL
SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE IN CAZ DE INCENDIU
SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

Sistemele de control acces

Sunt folosite pentru prevenirea si blocarea accesului persoanelor neautorizate in cladiri, institutii, fabrici, zone restrictionate, etc, unde pe langa accesul selectionat in incinta se poate efectua si pontajul angajatilor.

Functiile sistemului de control acces, ofera administratorilor un control strict al accesului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

In functie de tipul comunicatiei, echipamentele de control acces pot functiona independent sau legate intr-o retea.

Complexitatea sistemelor este determinata de cele cateva componente principale:

  • Metoda de identificare
  • Echipamentele de comanda
  • Dispozitivele pentru blocarea accesului
  • Programul (softul) de administrare.

Sistemele de control acces pot functiona independent sau interconectate cu sistemele de alarma sau supraveghere video, realizand  un sistem integrat de securitate al cladirii.

Cititoare si carduri acces

Atunci cand doriti un pontaj electronic pentru angajatii dumneavoastra puteti opta pentru instalarea aparatelor de pontaj electronic, ce permit accesul si inregistrarea in sistem in mod automat, prin software dedicat, cu ajutorul cardurilor de acces, al tastaturilor cu cod sau al scannerelor.  

Accesorii control acces

Accesoriile sunt echipamentele componente Sistemului de Control Acces: Yale electromagnetice, butoane de iesire, etc. Yalele electromagnetice, electromagnetii forta sau bolturi electromagnetici sunt utilizate la echiparea usilor de acces in vederea comenzii acestora de catre cititorul de proximitate.

Pentru o oferta personalizata va rog sa nu ezitati sa ne contactati la telefon 0766621109 sau pe email comaltronic@yahoo.com

Tastatura

 

 

 

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor. Politica de confidentialitate