Hikvision a lansat Intercom Designer - un nou configurator pentru sistemele de videointerfonie Hikvision, care poate fi accesat aici: https://tools.hikvision.com/intercomDesigner/#/.

Intercom Designer este un instrument web-based care ajuta la selectarea produselor si solutiilor de videointerfonie adecvate pentru variate cerinte si scenarii. Browserele recomandate pentru accesarea configuratorului sunt Google Chrome 60, Firefox 60 si versiunile ulterioare ale acestora.

Configurarea sistemelor de videointerfonie Hikvision implica 5 pasi:

Configurarea de baza (Basic Configuration)

In primul pas al configurarii, trebuie selectate:

  • Locatia in cadrul careia va fi implementat sistemul de videointerfonie (Scene), care poate fi o vila, un bloc de apartamente sau o cladire cu scop comercial.
  • Tipul solutiei dorite (System Solution) – solutie IP sau pe 2 fire.
  • Tipul postului de exterior dorit (Door Station Solution) – modular sau all in one.


Dupa selectarea acestora, se trece la pasul urmator prin click pe butonul Next.

Postul de exterior (Door Station)

In pasul 2 pot fi selectate componentele postului de exterior, inclusiv cele necesare pentru montajul aplicat sau ingropat (in tab-ul Mounting Type), precum si cantitatile dorite pentru fiecare produs. Sectiunile din partea stanga afiseaza in timp real componentele selectate. Click pe butonul Add and new salveaza configurarea curenta a postului modular si permite configurarea unui nou post.


Postul de interior (Indoor Station)


In pasul 3 pot fi selectate posturile de interior dorite, precum si cantitatile pentru fiecare in parte. Click pe View details deschide un popup in care sunt prezentate cele mai importante detalii ale unui produs.Accesorii (Accesories)

Accesoriile care pot fi selectate in acest pas includ surse de alimentare, switch-uri PoE, distribuitoare, inchizatoare electrice, carduri, cititoare de carduri si butoane de exit. In functie de produsele alese anterior, selectarea anumitor accesorii sau combinatii de accesorii poate fi obligatorie pentru a trece la ultimul pas. Pentru inchizatoarele electrice, trebuie selectat suportul adecvat.Lista confirmare (Confirmation list)

Aici se pot vedea toate selectiile anterioare si, prin click pe butonul Export List, poate fi descarcata lista de produse in format PDF, cu optiunea de a incarca propriul logo (sau alte logo-uri) care sa apara in PDF. Lista descarcata va include data crearii sale, un tabel cu toate produsele selectate (codurile, descrierile si cantitatile acestora) si o schema a unei configurari tipice pentru solutia dorita. Numele fisierului PDF va include automat data si ora la care a fost descarcat.

Spor la configurat!


PRELUARE DE PE SECPRAL.RO