Meniu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

29 Mar Recuperarea parolei pentru dispozitivele Hikvision pe baza de QR code
Administrator System 0 1366
Daca nu va mai amintiti parola de administrator pentru dispozitivele Hikvision, aceasta poate fi recuperata in doua moduri posibile.Metoda cea mai cunoscuta consta in generarea unui fisier .xml care ajunge in atentia departamentului tehnic, in baza caruia se generaza un alt fisier tot .xml cu ajutorul caruia se poate defini o noua parola. De re..
28 Mar Stergere asociere echipament Hikvision cu cont de Hik-Connect
Administrator System 0 1142
Hik-Connect, serviciul gratuit de DDNS oferit de Hikvision presupune asocierea echipamentului, fie camera, DVR sau NVR cu un cont de utilizator. Toate acestea permit conectarea de la distanta la dispozitivele Hikvision in conditiile in care in locatie exista un IP dinamic. Exista unele aspecte tehnice care trebuie luate in considerare la asoci..
26 Mar Noul configurator pentru sisteme de videointerfonie Hikvision
Administrator System 0 645
Hikvision a lansat Intercom Designer - un nou configurator pentru sistemele de videointerfonie Hikvision, care poate fi accesat aici: https://tools.hikvision.com/intercomDesigner/#/.Intercom Designer este un instrument web-based care ajuta la selectarea produselor si solutiilor de videointerfonie adecvate pentru variate cerinte si scenarii. Brows..
25 Mar Ce este și cum se utilizează funcția ANR
Administrator System 0 1003
ANR sau Automatic Network Replenishment este o funcție proprietară produselor IP Hikvision cu rol în asigurarea unui grad minim de backup pentru sistemele de supraveghere. Practic, aceasta se regăsește în rândul camerelor IP Hikvision care sunt prevăzute cu card SD. Când este activată, camera va înregistra local pe cardul SD la întreruperea co..
25 Mar Extragerea fluxurilor video prin protocol HTTP pentru integrare in pagini web
Administrator System 0 624
Mai simplu ca oricand, camerele IP Hikvision pot fi integrate in pagini web utilizand ca metoda de streaming MJPEG si comenzi HTTP. Exista cateva detalii tehnice care necesita atentie: Versiunea de firmware a camerelor trebuie sa fie 4.1 sau mai recenta. Doar fluxul de tip substream poate fi extras prin HTTP din camera. Substreamul camerei..
24 Mar Inregistrarea simultana la miscare si continua pentru inregistratoarele Hikvision
Administrator System 0 622
Inregistratoarele Hikvision permit multiple scenarii de inregistrare a fluxurilor video primite de la camerele de supraveghere. Fie ca este vorba de inregistrare continua, la miscare, la alarma, miscare sau alarma, miscare si alarma, evenimente ca sabotaj, detectie de intrusi, detectie de vehicule, informatiile sunt pastrate pe HDD pentru inve..
23 Mar Noul Hub wireless Hikvision, antiefracție cu confirmare video
Administrator System 0 937
2018 a fost un an plin de noutăți și depășiri de bariere tehnologice în rândul sistemelor de securitate. De la Deep Learning, IoT, H.265, până la rezoluții uimitoare atinse de camere de supraveghere analogice, mai exact 4K, toate acestea având scopul sporirii securității fizice prin optimizarea performanțelor sistemelor specifice.Semestrul Q4 s..
23 Mar Alipirea fisierelor video intr-unul singur
Administrator System 0 537
Un sistem de inregistrare, fie el NVR sau DVR, poate fi configurat sa inregistreze respectand mai multe scenarii: continuu (cel mai simplu), la miscare, la eveniment de tipul intrare de alarma sau la recunoasterea numerelor de inmatriculare. Pe langa acestea, sistemele prevazute cu algoritmi de inteligenta artificiala pot inregistra si la detec..
23 Mar Solutie completa pentru protectia datelor cu caracter personal marca Hikvision
Administrator System 0 644
Cu totii am auzit de noul normativ de protectie a datelor cu caracter personal intrat in vigoare pe 25 Mai 2018. Insa putini stim care sunt efectiv masurile luate de producatorii de sisteme de securitate in vederea alinierii la acest normativ. Hikvision nu se dezminte si, de pe pozitia fruntasa de producator de sisteme de supraveghere video, d..
22 Mar Patru modalități de filtrare a alarmelor false de la Hikvision
Administrator System 0 959
Oare câți clienți cu afaceri mici și mijlocii sunt interesați să beneficieze de cele mai inteligente funcții din rândul sistemelor de supraveghere video fără prea multe investiții? Utilizând produse Hikvision, aceștia se pot bucura de beneficiile unui sistem performant, capabil să filtreze alarmele false cu o precizie de 90%, fără prea multe i..
22 Mar Tehnologia ACUSENSE este aici de la Hikvision
Administrator System 0 558
Dinamica industriei de supraveghere video a evoluat într-un ritm extrem de accelerat în ultimii 10 ani. Dacă la început ar fi fost suficientă salvarea datelor pe un suport fizic, casetă sau HDD, rolul unui sistem de monitorizare modern s-a modificat datorită noilor tehnologii și trenduri lansate de marii producători. La evoluția sistemelor de ..
22 Mar Află modul în care pot fi contorizate persoanele care trec pragul unui magazin
Administrator System 0 941
Contorizarea persoanelor care intră într-un mall sau un magazin pe durata unei zile poate contribui la îmbunătățirea calității operațiunilor economice în multiple modalități. De exemplu, oferă o imagine clară a orelor de vârf, fapt pentru care se poate mări numărul angajaților în acel interval și reduce în intervalele mai liniștite. Aceste val..
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor. Politica de confidentialitate