Meniu
Your Cart

Porti batante sau culisante

INSTALARE, PROIECTARE SI INTRETINERE SISTEME DE SECURITATE PERFORMANTE
PROTEJATI-VA CU SISTEME DE ALARMA INTELIGENTE
SISTEME DE ALARMA CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
INSTALARE VIDEO-INTERFOANE CU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL
MONTAJ AUTOMATIZARI PORTI BATANTE SAU CULISANTE
SUPRAVEGHERE VIDEO CU VIZUALIZARE DE LA DISTANTA DE PE TELEFONUL MOBIL
SISTEME DE DETECTIE SI ALARMARE IN CAZ DE INCENDIU
SISTEME DE CONTROL ACCES SI PONTAJ

In zilele noastre, aproape totul beneficiaza de automatizari: cu ajutorul lor, simplificam lucrurile si activitatile de zi cu zi.

Automatizarea căilor de acces a devenit indispensabilă, asigurând astfel un plus de siguranță și confort beneficiarilor. Gama automatizărilor pe care le comercializăm se adresează atât aplicațiilor rezidențiale cât și industriale - cu aplicatii pentru usi, ferestre, porti, garaje, bariere si parcari, sisteme electrice, unitati semnalizare.

Automatizările de porti si usi sunt folosite pentru a spori confortul și accesibilitatea locuintei și se folosesc pentru următoarele tipuri: batante, culisante, portante, de garaj.
Pentru orice tip de poarta, de uz industrial sau rezidential, batanta sau glisanta, indiferent de marime sau greutate, va oferim o solutie potrivita.

Sistemele de automatizari  se pot folosi si la ferestre,  jaluzele, rulouri exterioare, grilaje,  copertine, pergole-pentru ventilatie, evacuare fum (in caz de incendiu), protectie vandalism sau antivant.
Solutiile de automatizare de ferestre pentru sectorul rezidential sunt moderne si ofera o serie de functii moderne: control din telefonul mobil, tableta sau calculatorul personal, integrarea in sisteme moderne de control al casei.

Toate aceste automatizări pot fi integrate cu sisteme de gestiune inteligenta și corelate cu alte functii de automatizări (aprindere lumini exterioare, dezactivare alarmă perimetrala, etc)

Sistemele de automatizări pentru parcări sunt folosite pentru a limita accesul în parcările publice sau private. In general sunt compuse dintr-o bariera cu brat de lungime variabila și un sistem de management al parcării care poate include: semafor liber/ocupat parcare, automat plata parcare, afișaj LED al locurilor de parcare libere, software inteligent pentru aplicații mobile. Se pot defini drepturi de acces permanente sau în funcție de orar prestabilit, se pot alocă cartele de acces pe baza de abonament, etc.
Exista sisteme de automatizari pentru instalatiile electrice, de comanda utilaje si echipamente, senzori, unitati semnalizare, etc.

Toate sistemele prezentate mai sus pot fi instalate în aplicații mici (rezidențiale) cât și în aplicații industriale (hale, clădiri birouri, clădiri administrative, etc).
Pentru configurarea optimă a unui sistem de automatizare, cât și pentru alte informații detaliate si domeniul de aplicare al acestor sisteme, vă rugam să ne contactati pentru oferte special adaptate nevoilor si standardelor Dvs.

Pentru o oferta personalizata va rog sa nu ezitati sa ne contactati la telefon 07666211090 sau pe email comaltronic@yahoo.com

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor. Politica de confidentialitate